Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Mitutoyo legfrissebb katalógusai

Mitutoyo legfrissebb katalógusai

2023. 02. 08. 09:42:11

A Mitutoyo egy olyan vállalat, amely nemcsak kiváló minőségű mérőeszközöket gyárt, hanem szakképzett támogatást is nyújt az eszköz élettartamának teljes idejére és olyan teljes körű szolgáltatásokat is, amelyek biztosítják, hogy Ön és a kollégái számára ez a befektetés a lehető leghasznosabb legyen.

A kalibrálási és javítási szolgáltatásokon kívül a Mitutoyo termék., és metrológiai képzést is kínál, valamint informatikai támogatást nyújt a modern precíziós méréstechnológiában használatos szoftverekhez. Igény szerint személyre szabott mérési megoldásokat is tervezünk, kiépítünk és tesztelünk.

Nézzen szét a Mitutyo katalógusaiban, amennyiben kérdése van, vagy egyedi árajánlatot szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy rakja be kosarába a kiválasztott Mitutoyo termékeket és a pénztárban kérjen ajánlatot a kosárra. 

Mitutoyo új generációs ID sorozat

Mitutoyo új generációs ID sorozat

2023. 01. 18. 09:11:03

Az új generációs ID sorozat gördülékenyebbé teszi a mérési műveleteket és javítja a gyártás minőségét.
Kétirányú soros kommunikáció, amely segít a munka hatékonyságának növelésében.
Pontosabb mérési igények kielégítése.
Támogatási funkciók széles választéka a gördülékenyebb mérési munkához.

Cserélje le régi mérőeszközét!

Cserélje le régi mérőeszközét!

2022. 12. 02. 11:57:20

Cserélje ki régi kézi mérőeszközét (Gyártótól függetlenül) gyártmányú új kézi mérőeszközre Akciós árakon!

Nézd meg tájékoztatónkat.

Mitutoyo Top Line akció 2023

Mitutoyo Top Line akció 2023

2022. 04. 01. 06:44:00 Precitool

Nézzen szét a Mitutyo Top Line akciós katalógusában, amennyiben kérdése van, vagy egyedi árajánlatot szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy rakja be kosárába a kiválasztott Mitutoyo termékeket és a pénztárban kérjen ajánlatot a kosárra. 

Tudta? A Mitutoyo a világ vezető precíziós mérőberendezés-gyártója, amely óriási termékskálát kínál a következőkből: mikrométerek, tolómérők és mérőórák, keménység tesztelők, vizuális mérőrendszerek és 3D koordináta mérőgépek. Rendelhetők több, mint 40 országban lévő értékesítési irodáktól, amelyek vevőszolgálati képviselet által támogatottak több, mint 100-ban.

Kalibráltassa nálunk mérőeszközét!

Kalibráltassa nálunk mérőeszközét!

2021. 11. 11. 07:19:00 Precitool

Precitool - Élen a kalibrálásban!

A Precitool magas színvonalú kalibrálási hátérrel vállalja cégek, vállalkozások részére márkafüggetlen mérőeszközeinek kalibrálását és javítását. Célunk, hogy a metrológia területén minőségi szolgáltatást nyújtó megbízható szolgáltatói legyünk partnereinknek.

... ...