Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Bemutatkozás

 

A németországi székhelyű Precitool GmbH. az ipari szerszámok teljes palettáját kínálja, a forgácsolás, a befogás, a mérés, a csiszolás, a kéziszerszám, a műhelyberendezés és a munkavédelem területén, több száz az adott szakterületen elismert gyártó termékeiből.

A Precitool GmbH, 29 tapasztalt szerszámkereskedő összefogásával jött létre Németországban.
Ma már a Precitool termékeit kereskedő partnerein keresztül értékesíti Európában, (Németország, Finnország, Franciaország, Olaszország, Horvátország, Litvánia, Luxemburg, Hollandia, Ausztria, Lengyelország, Svájc, Szlovénia, Csehország, Magyarország), a modern logisztikai szolgáltatásokra alapozva.

Ez az Európát behálózó partnerviszony teszi lehetővé, hogy bárhol és bármikor a multinacionális cégektől a kisvállalatokig minden ügyfél ugyanolyan gyors és hatékony kiszolgálásban részesüljön.

A Precitool központi raktárának közvetlen szomszédságában található a GLS csomagküldő-szolgálat elosztója. Ennek a logisztikailag ideális megoldásnak köszönhetően tudjuk biztosítani a megbízható, gyors és közvetlen áruszállítást az ügyfeleinknek.

A termékválaszték, a beszerzés és a logisztika optimalizálása és központosítása, maximális biztonságot és minőségi termékéket szavatol.

A modern telekommunikáció segítségével, a megrendeléseket és információkat az ügyfelek érdekeit és igényeit maximálisan figyelembe véve, a lehető legrövidebb idő alatt dolgozzuk fel. Minden Precitool partner célja, hogy az ügyfelek a lehető legjobb kiszolgálást kapják.

A Neuensteini központi raktárból 25.000 terméket tudunk készletről szállítani. A katalógusunkban 80.000 termék található. Az elektronikus rendelési rendszerünkben 1.000.000 termék közül lehet választani.

Minden nap átlagosan 2.500 megrendelés érkezik az elektronikus rendelési rendszeren keresztül és 1.200 csomag, hagyja el központi raktárunkat.

Minőség, megbízhatóság és megalapozott piacismeret egyet jelent: Precitool.

Az ügyfelek egy része már találkozhatott a Precitool termékeivel, mivel Magyarországon a Precitool már több éve jelen van.

Cégünk, a Pilisvörösvári központú Precitool KFT. 2008.-tól lett a kizárólagos magyarországi partnere a Precitool GmbH-nak.

... ...